IDEC@INTERNET

logo_idec_internet

Konferenssin Open Space -ohjelmaa pääsee selaamaan ja rakentamaan osoitteessa

http://www.idec2016.org/openspace

IDEC@EUDEC 2016, We Are The School, on 24. IDEC-konferenssi, mutta ensimmäinen, jossa on merkittävä nettiosuus. Järjestämme mukaansatempaavan nettikokemuksen kaikille niille, jotka eivät pääse osallistumaan itse konferenssiin, ja kaikille konferenssiosallistujille mahdollisuuden valmistautua konferenssiin ja keskustella konferenssin teemoista tilaisuuden jälkeen.

Järjestämme monenlaisia nettitapahtumia

  1. Ensimmäinen nettitapahtuma 27.2.2016 oli kaikille avoin tapahtuma, jossa testasimme nettialustaa, jonka kautta kaikki voivat tarjota ja osallistua työpajoihin.
    • Tässä tapahtuman aikataulu
      situation_01_03
  2. Toinen tapahtuma on suomalaisille opettajille suunnattu Open Space tapahtuma 2.4.2016, jonka teemana on ”Osallisuus koulussa”.
  3. Kolmas nettitapahtuma on avoin kansainvälinen Open Space -tapahtuma 30.4.2016, jonka aikana osallistujat voivat pitää nettipohjaisia työpajoja.
  4. Konferenssin aikana streamataan avainpuhujien puheet ja paneelikeskustelut. Tavoitteena on mahdollistaa kaikille osallistuminen netin välityksellä avainpuhujien esityksiin.
  5. Konferenssin jälkeen järjestetään netin välityksellä avainpuhujien puheiden pohjalta keskustelua ja ideoidaan ja työstetään ajatuksia eteenpäin ja luodaan käytännön toteutusmalleja.

Nettitapahtumat toteutetaan Adobe Connectilla, Skypellä, TeamSpeakilla  ja muilla mahdollisilla verkkoneuvottelutyökaluilla.